Festlokal i Svinhuset
I vårt nyrenoverade svinhus kan ni hyra en magnifik festlokal till den stora festen. Vi har allt som behövs för en lyckad fest. Vi invigde lokalen påsken 2005 med konstutställning och antikt. Genast fick vi en förfrågan om att få hålla ett stort bröllop i lokalen då denna ansågs så vacker. Självklart ställde vi upp och till sommaren gick bröllopet av stapeln och det blev ett lyckat arrangemang. Numera använder vi salen till affär, konstgalleri, konferens, konsert och festlokal beroende på efterfrågan. Vi har alla möjligheter öppna.
Stora salen är på 135m² med en förstuga på 30 m² och ger plats till drygt hundra gäster. I anslutning till festvåningen ligger ett mycket bra catering kök där man kan förbereda det mesta inför festen.
Vi har plats för ca 20 övernattande gäster och ni har hela gården till ert förfogande. Eftersom gården ligger avskilt störs inte grannar av er goda stämning. Ni är alltid välkomna att besöka oss och se på gården om ni har vägarna förbi.

Priser för lokal i Svinhuset
Lokalhyra för upp till 50 gäster inklusive porslin, bord och stolar  4500 kronor
Lokalhyra för upp till 100 gäster inklusive porslin, bord och stolar  6000 kronor
Hyra för kök  + fem bäddar 1500 kronor 
Hyra för av lägenhet med fem bäddar 1500 kronor

Lokalhyra för mindre grupper enligt överenskommelse

 

Festlokal i Hemvärnsgården
I den gamla Hemvärnsgården, 300 meter från havet nere vid Borrby Strand, kan ni hyra en festlokal för den mindre festen. Vi har allt som behövs för en lyckad fest. Fördelen med Hemvärnsgården är dess belägenhet vid havet och dess enskilda läge i skogen. Här kan ni ordna släktträff, samla vännerna till en sommarfest eller varför inte anordna en lägerskola. Matsalen har en golvyta på 80 m² och har plats för ca 50 personer. Köket står naturligtvis till ert förfogande och där kan ni förbereda enklare måltider.

Priser för lokal i Hemvärnsgården
Lokalhyra för upp till 60 gäster 1000 kronor
Lokalhyra för lägerskolor 1000 kronor/dygn
Lokalhyra för mindre grupper enligt överenskommelse